Preses paziņojums mediplan

No šī brīža medical media information gmbh (mmi) nodrošina lietotni mediplan, jauno lietotni valsts vienotā medikamentu plānā. Bezmaksas lietotne bez reklāmām ir pieejama ios un android ierīcēm.

Preses paziņojums mediplan

KopÅ¡ 01/10/2016, pacientiem, kas lieto trÄ«s vai vairāk narkotikas ilgākā laika posmā, pretenziju uz medikamentu grafiku, ko rada to primārās aprÅ«pes ārsts. Plāns sniedz pacientam visaptveroÅ¡u pārskatu par viņa medikamentiem. Medical Media Information GmbH (MMI) nodroÅ¡ina lielisku papildinājumu papÄ«ra lapai, izmantojot lietotni MediPlan. Bezmaksas un bezreklāmu lietotne plānu iekļauj tieÅ¡i viedtālrunÄ«. Å im nolÅ«kam plāksnim pielietotais kods tiek nolasÄ«ts, izmantojot iebÅ«vēto kameru. Lietotne automātiski izveido atgādinājumus saskaņā ar ārsta norādÄ«jumiem, tādējādi ievērojami uzlabojot lojalitāti. Katru zāļu skaidrs pārskats vienmēr tiek sniegts. Ārkārtas situācijā pirmajiem palÄ«dzÄ«bas sniedzējiem ir ātrs pārskats par kritiskiem sagatavoÅ¡anās darbiem un var izvairÄ«ties no medikamentu kļūdām. "Medicare plāns lietotne var pārvaldÄ«t grafikus ar dažādiem cilvēkiem, un lÄ«dz ar to arÄ« piedāvā Ä£imenēm iespēju saglabāt visu medikamentus vienā vietā. Tātad biedri var atbalstÄ«t pareizu medikamentu lietoÅ¡anas," piebilst Marc Oberkirch viceprezidents mārketinga un pārdoÅ¡anas (Department dati pakalpojumi). Lietotne tagad ir pieejama operētājsistēmām iOS un Android, un to var ielādēt attiecÄ«go lietotņu veikalos. ReÄ£istrācija vai cita lietotāja datu apkopoÅ¡ana nenotiek. Lai iegÅ«tu vairāk informācijas, skatiet mediplan-app.de Īss apraksts Medizinische Medien Informations GmbH (MMI) piedāvā plaÅ¡u, atbilstoÅ¡u un patstāvÄ«gi sagatavoto informāciju kā pamatu visiem iesaistÄ«tas veselÄ«bas aprÅ«pē. MMI koncentrējas ne tikai uz informācijas pilnÄ«gu uzņemÅ¡anu un pastāvÄ«gu rediģēšanu, bet arÄ« par to, ka tas visur ir jēgpilns un pieejams. Medical Media Information GmbH, kas atrodas Neu-Isenburgā, tika dibināta 1970. gadā. Ar PHARMINDEX YELLOW LIST sabiedrÄ«ba ātri nosauca sevi par veselÄ«bas aprÅ«pes speciālistiem. Pēc tam sekoja citas zāļu informācijas sistēmas, uz attēlu balstÄ«ti uzziņu materiāli un integrēti IT risinājumi, kas izmantojami medicÄ«nas praksēs un klÄ«nikās. MMI ir daļa no VIDAL grupas, kas ir lÄ«deris veselÄ«bas informātikas un informācijas sistēmās, kas atrodas ParÄ«zē. KopÅ¡ 2016. gada 30. novembra VIDAL grupa ir daļa no M3 Inc, kas ir Tokijas medicÄ«niskās informācijas un tehnoloÄ£iju kompānija. Preses kontaktpersona: Lydia Schneider Heinze Medizinische Medien Informations GmbH Am Forsthaus Gravenbruch 7 63263 Neu-Isenburg Tālrunis: 06102 502-251 E-pasts: [email protected] Web: //

Tāpat Kā Šī? Dalīties Ar Draugiem: